Stambeno-poslovni kompleks „Zapadni kej“

LOKACIJA:

Stambeni kompleks lociran je uz samu reku Nišavu, neposredno pored budućeg hipermarketa Lidl, na samo pet minuta hoda od strogog centra i u neposrednoj blizini srednjevekovnog grada „Kale“ ,a obuhvaćeno prostornim planom Pirot-zapad.

O KOMPLEKSU:

Koncipiran da odgovori standardima i najzahtevnijih kupaca, što u smislu komfora što u smislu sveukupnih uslova boravka u samom kompleksu. Mnogo zelenih površina, mobilijara i propratnih sadržaja, učinice potencijalnim kupcima život udobnijim. Sam arhitektonski koncept je savršeno uklopljen u okruženje i budućim stanarima nudi apsolutnu privatnost stanovanja i uživanje u jednoj od razvojno najatraktivnijih lokacija.
Na paspolaganju će, kroz tri faze, biti blizu sto stambenih jedinica sa razlićitim strukturama stanova – od garsonjere do penthausa..

TEHNIČKA SPECIFIKACIJA:

Lokacija; Kompleks je lociran kp.1340/1, pored reke Nišave u neposrenoj blizini Gazele.
Funkcionalno rešenje: Objekti su spratnosti: podrum, prizemlje i pet spratova. U centralnom delu objekta smešteno je stepenište i lift.
Na paspolaganju će, kroz tri faze, biti blizu sto stambenih jedinica sa različitim strukturama stanova – od garsonjere do penthausa..
U prvoj zgradi biće 34 stanova.

KONSTRUKCIJA:

Konstrukcija je armirano betonska što omogućava veliku fleksibilnost u prerasporedu u okviru stana.
Krovna ploča je armirano-betonska sa slojem 30 cm termo izolacije. Spoljašnja fasada je sa izolacijom od 20 cm karbonskog stiropora. Za unutrašnje zidove između stanova projektovana je opeka i odlična zvučna izolacija. Međuspratna visina je neto 2,70 m.
Podovi: U kuhinji, kupatilu, wc-u i na terasi su keramičke pločice. U ostalim prostorijama je najkvalitetniji laminirani parket.
Bravarija, stolarija: Bravarija je projektovana od najkvalitetnijih 7-okomrnih PVC profila sa termoprekidom i trostrukim staklom.
Unutrašnja stolarija je od medijapana i sličnih materijala.
Grejanje je toplotnim pumpama, centralizovano.